Jan Kok Lodges ligt centraal op Curacao, op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Willemstad. De mooiste stranden bereik je met de auto binnen een minuut of 10. Supermarkten en restaurants zijn binnen enkele minuten met de auto te bereiken.

Jan Kok Lodges ligt hoog op een berg, waardoor er altijd een verkoelende bries waait. Dit, in combinatie met weinig stilstaand water in de directe omgeving, zorgt ervoor dat er weinig muggen voorkomen. Alle appartementen en studio’s zijn voorzien van horren voor de ramen en deuren.

Curacao beschikt over een moderne internationale luchthaven, Hato International Airport. De luchthaven ligt op ongeveer 20 minuten rijden naar Jan Kok Lodges.

KLM vliegt, evenals TUI, vanuit Amsterdam dagelijks (en in sommige periodes meerdere keren per dag) naar Curacao. Daarnaast zijn er losse tickets te verkrijgen voor de Corendon vluchten. Corendon biedt meerdere keren per week een directe verbinding vanaf Amsterdam naar Curacao.

Verder zijn er directe verbindingen met diverse Caribische eilanden (o.a. Bonaire en Aruba), Zuid Amerika, de Verenigde Staten (o.a. Miami, New York) en Canada.

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van autohuur van Jan Kok Lodges, halen en brengen wij je kosteloos van en naar de luchthaven. Wanneer er geen auto wordt gehuurd van Jan Kok Lodges maar je wel gebruik wilt maken van onze transferservice, brengen wij hiervoor € 80 in rekening (maximaal 4 personen) voor een retour. Wanneer je op eigen gelegenheid naar Jan Kok Lodges komt, vraag ons dan om een routebeschrijving. Maps.me is een fijne navigatieapp voor op Curacao.