onze aanbieding voor december 2o23 – april 2o24: kom genieten van vrijheid en de ongedwongen sfeer

Eindeloze avonden onder de sterrenhemel. Een visje roosteren op de barbecue. ´s Morgens wakker worden van de vogels en buiten douchen onder de palmbomen.
De tropische baaien met een azuurblauwe zee zijn om de hoek. Wat een paradijselijk vooruitzicht.

Wanneer je minimaal 15 nachten verblijft in de periode 1 december 2023 – 30 april 2024 en 16 dagen een auto huurt, is een nacht gratis.

Vermeld bij het maken van je reservering deze aanbieding.
De aanbieding wordt niet achteraf verrekend. De aanbieding is niet geldig wanneer de reservering gemaakt wordt via een tussenpersoon, bij gebruikmaking van een JKL-voucher en geldt niet voor voor het tarief lang verblijf.

onze aanbieding voor juni – september 2o24: weg van de dagelijkse routine op een plek om bij weg te dromen

Zomer op Curacao betekent nieuwe avonturen in jouw eigen tempo. Wil je gaan duiken of snorkelen, de Christoffelberg beklimmen of toch liever bij de Lodges genieten van een siësta onder de ruisende palmbomen. Alles kan en niks hoeft. Geniet van de pure eenvoud van het leven!

Wanneer je minimaal 15 nachten verblijft in de periode 1 juni – 30 september 2024 en 16 dagen een auto huurt, is een nacht gratis.

Vermeld bij het maken van je reservering deze aanbieding.
De aanbieding wordt niet achteraf verrekend. De aanbieding is niet geldig wanneer de reservering gemaakt wordt via een tussenpersoon, bij gebruikmaking van een JKL-voucher en geldt niet voor het tarief lang verblijf.